Palvelut

Tarjoamme henkilökohtaista apua kameravalvonnan ja hälytysjärjestelmien suunnitteluun sekä lopulliseen toteutukseen. Autamme asiakkaitamme järjestelmien käyttöönotossa sekä tarjoamme huoltopalveluita, joilla pyrimme varmistamaan tuotteiden pitkän toimintavarmuuden.  Emme jätä asiakkaitamme yksin, olemme tukena turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Asennukset tehdään asiantuntevasti omien ja yhteistyökumppaniemme toimesta.

Valvontakamera:

Valvontakamerat ja niihin liittyvät teknologia ovat viime vuosien aikana kehittyneet valtavasti. Valvontakameroista on tullut hyvin yleisesti käytetty, turvallisuutta lisäävä tapa yrityksissä ja kotitalouksissa. Valvontakamerat näkyvät myös päivittäisessä kaupunkikuvassamme.

Asianmukaisesti toteutetuilla turvallisuusjärjestelmillä taataan yrityksen liiketoiminnan häiriötön jatkuminen. Tavoitteena on estää ja rajoittaa henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Valvontakamera-, kulun – ja murtovalvonta parantavat yritysturvallisuutta ja ne kuuluvat toimitilaturvallisuuden teknisiin turvasuojausmenetelmiin, joiden käyttöala on laajentunut rikoksia ennaltaehkäisevään ja selvittävään rooliin.

Tallentavan valvontakamerajärjestelmän avulla yritys pyrkii ennalta estämään toimitiloissaan ilmeneviä mahdollisia ongelmia sekä selvittämään tapahtuneita ongelmia. Näin toimimalla yritys viestittää ympäristölle, että yritykseen kohdistetut vahingonteot selvitetään.

Hälytysjärjestelmä:

Hälytysjärjestelmän tai murtoilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu poikkeaman havaitsemiseen kiinteistössä esimerkiksi liike, – palo, lasinrikko, kosteus- tai magneettitunnistimella. Tavallisesti murtojen havaitsemiseen riittää jo pelkästään liiketunnistimet sekä hälytysjärjestelmän ohjausyksikkö.

Hälytysjärjestelmän käyttö tulee olla turvallista ja helppoa. Laitteet kytketään päälle ja pois näppäimistöllä, mobiiliapplikaatioilla, tekstiviestikomennoilla tai avaimenperä- tagi tunnisteilla.

Hälytystoiminto voi olla paikallinen sireenihälytys ja/tai äänetön hälytys, joka ohjelmoidaan suoraan käyttäjän puhelimeen tai vartiointipalveluun.

Laitteet ovat aina asiakkaan omia, ilman turhia kuukausimaksuja. Tässä eroamme, merkittävästä osasta, markkinoilla toimivista kilpailijoista.

Etäkäyttö

Hälytysjärjestelmissä on myös toimintoja, joita voidaan käyttää etänä mobiilisovelluksella tai tekstiviestikomennoilla esimerkiksi tarkistamalla hälytyksen tila,  päälle/pois kytkentä tai säätämällä kiinteistön lämpötilaa.  

Hälytysjärjestelmiemme Celotron Supreme & Paradox sovellukset ovat ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android -puhelimeen Google Playstä ja Windows  -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.

Asennus:

Järjestelmien asianmukainen asennus alkaa hyvästä suunnittelusta. Pyrimme aina tekemään alkukartoituksen sekä tarveselvityksen, jotta saamme mitoitettua oikean ratkaisun suojattavaan tilaan, haluttuun turvallisuustasoon nähden.

Järjestelmien konfiguroinnissa säädetään kamerakohtaiset ominaisuudet, huomioidaan kuva-alan kohdistaminen, tallennuslaatu, sekä mahdolliset ohjelmoinnit hälytyksille.  Käymme aina yhdessä asiakkaidemme kanssa läpi kameravalvonnan käytön sekä tarvittaessa asennamme yhteydet valmiiksi asiakkaan mobiililaitteeseen.

Kameravalvonta ja hälytysjärjestelmien asennuksesta pitävät huolen meidän omat sekä yhteistyökumppaniemme ammattilaiset.

Ravintoloitsijoille:

Olemme toteuttaneet useaan ravintolaan valvontakamera- hälytysjärjestelmä uudistukset

Majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä voi olla useita erilaisia uhka- ja vaaratilanteita alkaen arkipäiväisestä rahan käsittelystä, tilojen lukituksesta, näpistyksistä aina liiketoiminnan lamauttamiseen johtaviin riskeihin. Näitä voi ravintoloitsijalle olla ryöstöt, tulipalot tai vesivahingot.

Turvallisuuteen varautuminen kameravalvonnalla on paitsi ennaltaehkäisevää toimintaa, myös jokapäiväisen häiriöttömän toiminnan varmistamista.

Valvontakameroilla sekä hälytysjärjestelmillä luotu turvallisuus on osa ravintolan laadukasta toimintaa, ja se tukee myös ravintolatilojen loppukäyttäjiä riskitilanteissa. Tallennemateriaaleista on helppoa tarkistaa tapahtumien kulku sekä selvittää tilanteet nopeasti. Tallenteilta on voitu tarkistaa esimerkiksi näpistyksiä, erimielisyyksiä tai onnettomuuksia. Ravintoloitsijan lisäksi tapahtumien selviämisessä ovat olleet tyytyväisiä myös ravintolan asiakkaat. 

Ravintolaympäristössä  kameroiden livekuvaa hyödynnetään myös linjastojen sekä salien palvelutarpeeseen.

grenke

Leasing:

Tamsec Finland Oy tarjoaa yritysasiakkailleen joustavaa Grenke Leasingin rahoitusta, missä on mahdollisuus maksaa edullista kuukausivuokraa, halutun sopimuskauden ajan.

  • Tämä nopeuttaa investointiprosessia ja helpottaa budjetointia.
  • Kätevä toteuttaa laitehankintoja sopivalla maksuaikataululla sekä tehokas tapa pitää laitekanta ajan tasalla.
  • Leasingvuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen meno.
  • Laitteet ovat lunastettavissa yrityksen omaisuudeksi sopimuskauden jälkeen.

Tamsec on turva-alan asiantuntijayritys. Edistämme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuutta uusimpien valvontakamera- ja hälytysjärjestelmien avulla.

Facebook

Tykkää sivuistamme ja pysyt ajan hermolla

LinkedIn

Seuraa meitä myös linkedinissä

Youtube

Käy katsomassa lisää Hikvisionista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla tai soita meille!