Hälytysjärjestelmän tai murtoilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu poikkeaman havaitsemiseen kiinteistössä esimerkiksi liike, – palo, lasinrikko, kosteus- tai magneettitunnistimella. Tavallisesti murtojen havaitsemiseen riittää jo pelkästään liiketunnistimet sekä hälytysjärjestelmän ohjausyksikkö.

Hälytysjärjestelmän käyttö tulee olla turvallista ja helppoa. Laitteet kytketään päälle ja pois näppäimistöllä, mobiiliapplikaatioilla, tekstiviestikomennoilla tai avaimenperä- tagi tunnisteilla.

Hälytystoiminto voi olla paikallinen sireenihälytys ja/tai äänetön hälytys, joka ohjelmoidaan suoraan käyttäjän puhelimeen tai vartiointipalveluun.

Laitteet ovat aina asiakkaan omia, ilman turhia kuukausimaksuja. Tässä eroamme, merkittävästä osasta, markkinoilla toimivista kilpailijoista.

Etäkäyttö

Hälytysjärjestelmissä on myös toimintoja, joita voidaan käyttää etänä mobiilisovelluksella tai tekstiviestikomennoilla esimerkiksi tarkistamalla hälytyksen tila,  päälle/pois kytkentä tai säätämällä kiinteistön lämpötilaa.

Hälytysjärjestelmiemme Celotron Supreme & Paradox sovellukset ovat ladattavissa iPhoneen App Storesta, Android -puhelimeen Google Playstä ja Windows Phone 8 -puhelimiin Windows Phone -kaupasta.